Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 20 Kasım 2018, Salı 09:36 tarihinde eklendi. 1134 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cumhuriyet Kadınları Korosu’ndan Başkan Gerenli’ye ziyaret

Lüleburgaz Ertuğrul Köy Cumhuriyet Kadınları Korosu, 16 Kasım 2018 cuma günü Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’yi makamında ziyaret etti.
Cumhuriyet Kadınları Korosu’ndan Başkan Gerenli’ye ziyaret  

Emekli Müzik Öğretmeni Şükran Akdeniz’in önderliğinde yaklaşık 2 yıl önce Ertuğrul Köyü kadınlarından oluşan Ertuğrul Köy Cumhuriyet Kadınları Korosu, 16 Kasım 2018 cuma günü Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye makamında ziyaret gerçekleştirdi. Şükran Akdeniz ve köylü kadınlar, Lüleburgaz Belediye başkanı Murat Gerenli’ye koroya verdiği destekten dolayı teşekkürlerini iletti.

Ertuğrul Köy Cumhuriyet Kadınları Korosu ‘nun hikâyesi Yönetmen Jale İncekol tarafından ‘Umutlu Bir Hikaye’ ismiyle belgesel filmi haline getirilmiş, Lüleburgaz Belediyesi’nin desteğiyle gala gösterimi gerçekleştirilmişti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek