Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 17 Kasım 2018, Cumartesi 09:35 tarihinde eklendi. 693 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Film Akademisi gala gecesi düzenledi

Program Lüleburgaz Belediyesi Film Atölyesi cumartesi ve pazar grubu öğrencilerinin çalışmalarını ve hislerini anlatmasıyla başladı.
Film Akademisi gala gecesi düzenledi  

Duygu ve düşüncelerini dile getiren akademi öğrencilerinden Fazilet Gürel “ Eğitim faaliyetine başladığımız gün eğitimcilerimizden Melikhan Alkaşı’nın söylediği ilk cümle aynı zamanda Film Akademisi’nin de sloganı olan ‘Herkes Film Çekebilir’ olmuştu. Devam sürecinde bu fikre inancımızı kattık. Genç arkadaşlarımızın enerjisi ile hayallerimizin ivmesi yükseldi. Amacımız ilk başta kişisel gelişimimizi artırmaktı. Zamanla farkettik ki toplumsal duyarlılık ve farkındalıkları artırabiliriz. İçinde yaşadığımız kenti kültür ve sanat anlamında başkente dönüştürebiliriz. En iyiye, mükemmele ulaşmak için çalışacağız. Eğitim kadromuz başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullanırken Yasemin Sevinç te Film Akademisi öğrencileri olarak harika bir ekip olduklarını belirterek çalışmalarını ve duygularını anlattı. Sevinç, öğretmenleri Mehmet Göksel Orhan, Onur Özhan, Melikhan Alkaşı, Dilek Çakır ve oğulları Ata ve Cantürk’e teşekkürlerini iletti.

Etkinlik akademi öğrencileri tarafından çekilen ‘Farkında Mıyız?’ ve ‘Karanfilin Bedeli’ isimli kısa filmlerin gösterimi ile devam etti. Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin konuşmasının ardından Başkan Gerenli tarafından Yönetmen Adem Kılıç, Oyuncu Volkan Başaran, Film Akademisi Öğrenci Koordinatörü Melikhan Alkaşı ve Proje Koordinatörü Dilek Çakır’a plaketleri verildi. Gala gecesi Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin akademi öğrencilerine katılım belgelerini vermesiyle devam etti.

Program Lüleburgaz Belediyesi’nin davetliler için verdiği kokteylin ardından sona erdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek