Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 17 Kasım 2018, Cumartesi 09:29 tarihinde eklendi. 889 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Babaeskispor ile Lüleburgazspor derbisi yarın

Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligde mücadele eden temsilcimiz Lüleburgazspor yarın deplasmanda ezeli rakibi Babaeskispor ile karşılaşacak.
Babaeskispor ile Lüleburgazspor derbisi yarın  

Babaeski Çim Sahada 18 Kasım Pazar günü (yarın) saat 14.00’da Lüleburgazspor ile Babaeskispor 5.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz hafta sonu Demirköyspor’a sahasında sürpriz mağlubiyetin ardından yaralarını sarmak isteyen Lüleburgazspor liderlik yarışında en büyük rakiplerinden Babaeskispor’u deplasmanda ilk mağlubiyetini tattırmak için gidiyor. Lige çok iyi bir başlangıç yapamayan Babaeskispor ise oynadığı 3 maçta 1 galibiyet 2 beraberlikle 5 puanı bulunuyor.

Ligin bir diğer önemli maçında ise lider Kentspor deplasmanda Demirköyspor’a konuk oluyor. Vizespor ise haftayı bay geçiyor.

Kırklareli Süper Amatör Lig 5.hafta fikstürü; saat 13.30 Evrenspor-Çakıllı Gençlerbirliği, Demirköyspor-Kentspor, saat 14.00 Kaynarca Gençlikspor-Büyükmandıra Adaspor, Babaeskispor-Lüleburgazspor, saat 15.00 Büyükkarıştıranspor-Pınarhisarspor.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek