Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 16 Kasım 2018, Cuma 09:34 tarihinde eklendi. 608 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vatan Partisi “Diyanet İşleri Başkanı hatasını kabul etmeli”

Vatan Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Ali Erbaş’ın hatasını kabul etmesini istedi.
Vatan Partisi “Diyanet İşleri Başkanı hatasını kabul etmeli”  

Vatan Partisi İlçe Başkanı Şaban Kızıltan, yaptığı açıklamada hatayı kabul etmenin erdem olduğunu ve Ali Erbaş’ın hatasını kabul etmesini gerektiğini belirtti. Kızıltan, “Diyanet İşleri Başkanı Prof. Ali Erbaş, sözde tarihçi olan Atatürk düşmanı Kadir Mısırlıoğlu’nu ziyaret ederek kabul edilemez bir davranış sergilemiştir. Bir Cumhuriyet Kurumu olarak Diyanet İşleri Başkanlığının ve onun başkanının görevi, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığı tescilli kişileri ziyaret olamaz. Hele hele bir bilim insanı olan Erbaş’ın, belgesiz komplo teorilerini gerçek tarih diye topluma sunmaya çalışan bir meczubu muhatap alması devletin ve kurumun ciddiyetine uygun bir davranış olmamıştır.

Ülkemiz ABD ve piyonlarına karşı bir Vatan Savaşı vermektedir. Böylesine çetin bir süreçte yetkili konumda olanların devlet ciddiyetine uygun davranmaları gerekir. Her fırsatta Atatürk’ e ve Cumhuriyet’e hakaret eden Mısırlıoğlu’ nu ziyaret etmek, ülkede yeni kutuplaşmalara yol açmaktadır. Bu tavırlar Vatan Savaşı verdiğimiz koşullarda iç cephemizde zafiyet yaratmaktadır. Sorumsuzca bir davranıştır. Sayın Erbaş’ın kamuoyu önünde hatasını kabul etmesi bu gerilimlere de bir son verecektir. Hatayı kabul etmek erdemdir.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek