HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 16 Kasım 2018, Cuma 09:34 tarihinde eklendi. 1899 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Halim Birgül’ün torunu avukat oldu

Lüleburgaz’da bağlı Evrensekiz Beldesi’nde 1999-2009 yılları arasında iki dönem Belediye Başkanlığı görevi yapan Merhum Halim Birgül, Evrenseki Barajı Piknik alanı ve Evrensekiz Kültür Festivali’ni başlatarak Trakya’nın Efsane Belediye Başkanları arasında yerini almıştı.
Halim Birgül’ün torunu avukat oldu  

Trakya’nın Efsane Belediye Başkanı Halim Birgül’ün Belediye Başkanı olduğu yıl 4 yaşında olan torunu Gül Birgül şimdi Avukat oldu.

 

2009 yılın Lüleburgaz Fehmi Mutlu Ortaokulu, 2013 yılında da Lüleburgaz Anadolu Lisesi’nden mezun olan 1995 doğumlu Gül Birgül 2017 yılında da Yalova Üniversitesi Hukuk Falültesi’nden mezun olmuştu.

 

2017 yılında Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Lüleburgazlı Avukat Miray Akcan Durukan’ın yanında staj yapan Avukat Gül Birgül stajını tamamladıktan sonra 9 Kasım 2018 tarihinde Avukatlık Belgesi’nin Kırklareli Baro Başkanı Turgay Hınız’ın elinden aldı.

 

Avukat Gül Birgül’ü bu mutlu gününde Avukat Miray Akcan Durukan , ailesi ve çalışma arkadaşları yalnız bırakmadı.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek