Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 15 Kasım 2018, Perşembe 09:26 tarihinde eklendi. 1799 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de 13 aday kesinleşti

CHP Parti Meclisi dün yaptığı Olağanüstü toplantıda Türkiye genelinde yaklaşık 150 belediye başkanını daha açıkladı. Kırklareli’nde de CHP’nin seçimlere gireceği 13 belediye başkan adayı kesinleşti.
CHP’de 13 aday kesinleşti  

CHP Parti Meclisi dün yaptığı Olağanüstü toplantıda Türkiye genelinde yaklaşık 150 belediye başkanını daha açıkladı. Kırklareli’nde de CHP’nin seçimlere gireceği 13 belediye başkan adayı kesinleşti.

 

CHP,   Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey ve Evrensekiz’de, Kırklareli’ Merkez’e bağlı İnce’de, Pınarhisar’a bağlı Kaynarca’da Babaeski’ye bağlı Büyükmandıra’da mevcut Belediye Başkanları ile devam kararı aldı.

 

Buna göre 31 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde Kırklareli’nde CHP’nin seçimlere katılacağı Belediye Başkan adaylarının isimleri şöyle;

 

Kırklareli Merkez’e bağlı Kofçaz ilçesinde mevcut Belediye Başkanı Mehmet Balcı,  İnece’de Beldesi’nde mevcut Belediye Başkanı Şahabettin Vardar, Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey Beldesi’nde  mevcut Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Lüleburgaz’a bağlı Evrensekiz Beldesi’nde mevcut Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, Babaeski’ye bağlı Büyükmandıra  Beldesi’nde mevcut Belediye Başkanı Sertaç Balyemez, Pınarhisar’a bağlı Kaynarca  Beldesi’nde mevcut Belediye Başkanı Serdar Türker yeniden Belediye Başkan adayı gösterildi.

 

Kırklareli’nde kesinleşen diğer 7 belediye başkan adayları da şöyle; Vize Belediye Başkan adayı Ercan Özalp,  Vize Çakıllı Belediye Başkan adayı Gökhan Karabulut, Vize-Kıyıköy Belediye Başkan adayı Ender Sevinç,  Demirköy Belediye Başkan adayı Mesut Özkul, Demirköy-İğneada Belediye Başkanı Tahit Işık, Babaeski Karahalil Belediye Başkanı adayı Aykut Yakut,  Kırklareli Merkez Kavaklı Belediye Başkan adayı Bayram Pehlivan

 

Bilindiği gibi CHP Parti Meclisi 15 gün önce de kesinleşen 105 Belediye Başkanı adayını açıklamıştı. Kesinleşen ilk 105 belediye başkanı adayı içinde Kırklareli CHP’den kesinleşen Belediye Başkan adayı yoktu.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek