HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 15 Kasım 2018, Perşembe 09:23 tarihinde eklendi. 712 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO akreditasyon sınavından geçti

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) Türk Loydu Akreditasyonu denetçisi Olcay Koca tarafından yapılan akreditasyon denetiminden başarı ile geçti.
LTSO akreditasyon sınavından geçti  

Türk Loydu Akreditasyonu denetçisi Olcay Koca, odanın akreditasyona uygunluğunu, birimlerdeki teknolojik değerlerin standartlara uygun bir şekilde kullanılıp kullanılmadığını denetledi. Olcay Koca, LTSO Yönetim kurulu toplantı salonunda LTSO personelleri ile yaptığı görüşmede odanın çalışmaları ve yapılması gereken hizmetlerle ilgili konuları görüştü.

Türk Loydu Akreditasyon sınavından da başarı ile geçerek hizmet kalitesini daha ileriye taşıyan LTSO’nun Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli ise ““Odamız gerek teknolojik gerekse sisteme uygun bir şekilde personellerimizin özverili gayretleri ile çalışıyor. Odamız Türkiye genelinde önemli bir kurum olan Türk Loydu, yürüttüğümüz çalışmaların karşılığı alarak Akreditasyon denetiminden başarı ile geçti. Tüm personelimizi kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek