HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 13 Kasım 2018, Salı 09:34 tarihinde eklendi. 6301 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de gündem Hakkari şehitleri

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Haftalık Halk toplantısı 12 Kasım Pazartesi günü saat 12.30’da gerçekleştirildi.
CHP’de gündem Hakkari şehitleri  

Toplantı CHP İlçe Başkanı Bülent Metin’in Genel Merkez’in daveti üzerine Ankara’da bulunması nedeniyle CHP Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Fuat Variş başkanlığında gerçekleştirildi. Variş, toplantının açılış konuşmasında Hakkâri’de şehit olan askerlere Allah’tan rahmet, yaralı askerlere ise acil şifalar dileyerek başladı.

Annesini kaybeden CHP Eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı olan Özgür Kaya’ya da baş sağlığı dileyen Variş, konuşmasının devamında “Var olan mevcut yapısı ile parlamentodaki partilerin bir çare bulabileceğine inanç gittikçe azalmaktadır. Toplumdaki umutsuzluk ve tepkisizliğin nedeni de budur. Bu durumu aşmak ve sorunların çözülebileceğine inandırılabilecek devrimci bir seçeneğin ortaya konulması ve güçlendirilmesi gerekir. Yerel seçimler, sadece belediyeleri almak olarak görülmemelidir. AKP gibi kutsal fikrimizi siyasal amaçlar için kullanan iktidara karşı toplumsal mücadelemizi aktif şekilde belirli bir amaca taşımalıdır. Ülkemizin genel durumuna göre artık seçimlerin olağan şekilde gerçekleşme imkânı da kalmamıştır. Toplumun seçim sonuçlarına olan güveni şüpheli hale gelmiştir. AKP iktidarının uyguladığı talan ve yağma politikalarının bu yerel seçimde ülke genelinde anlatılması gerekir. Bu vesile ile aday olacak belediye başkanı, il genel meclis ve belediye meclisi üyesi arkadaşlarımız her ne kadar yereldeki sorunu çözme amacı taşısa da gerici, faşist AKP iktidarıyla mücadele edecek arkadaşlarımızın seçilmesini umut ediyoruz.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek