HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 12 Kasım 2018, Pazartesi 09:31 tarihinde eklendi. 516 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

10 Kasım çelenk sunumu ile başladı

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80.yıldönümü anma töreni Tören Alanında (Eski Hükümet Binası) gerçekleştirilen çelenk töreni ile başladı.
10 Kasım çelenk sunumu ile başladı  

10 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilen çelenk törenine Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Gökalp Özyazıcı, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Cumhuriyet Başsavıcısı Muhammet Sami Saçkan, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk anıtına sırası ile Kaymakamlık, Garnizon ve Belediye çelenkleri konuldu. Sonrasında Siyasi Partilerin, STK’ların ve derneklerin çelenklerini sunmalarının ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde tüm yurtta olduğu gibi Lüleburgaz’da da sirenler eşliğinde Ulu Önderimiz, aramızdan ayrılışının 80.yılında özlem ve minnetle anıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından programın devamı için Halk Eğitim Merkezi Salonu’na geçildi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek