Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 12 Kasım 2018, Pazartesi 09:30 tarihinde eklendi. 697 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kadın Kooperatifleri Eğitim Kampı başladı

Lüleburgaz Belediyesi tarafından İnovasyon ve Tasarım Yılı Etkinlikleri kapsamında 25-30 Ekim 2018 tarihleri arasında Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) ‘Kadın Kooperatifleri Eğitim Kampı’ düzenlenecek.
Kadın Kooperatifleri Eğitim Kampı başladı  

Lüleburgaz Belediyesi tarafından LYKA’da gerçekleşecek 5 günlük eğitimlere Lüleburgaz Kadın Akademisi/Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi, Balıkesir/Gönen Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, İzmir/Ortaca Gadıneli Kadın Girişimi Kooperatifi, Antalya-Muratpaşa/ S.S. Turizm Gıda Çevre Kadın Girişimi Üretim ve İletişim Kooperatifi, Antalya-Konyaaltı/ S.S. Engelliler ile Engelli Çocuk Annelerine Destek Kadın Girişimi Üretme ve İşletme Kooperatifi, Ayvalık/Gençişi Kooperatifi, Artvin-Merkez/Artvin Kadın Girişimciler, Tekirdağ-Süleymanpaşa/ Hayal Adası Kadınları, Silivri Çiftçi Kooperatifi ile Aydın-Kuşadası/Kuşadası Kadın Girişimci Üretim ve İşletme Kooperatifi katılım gösterecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek