Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 02 Kasım 2018, Cuma 09:27 tarihinde eklendi. 2075 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali’den yeni huzurevi müjdesi

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, dün Lüleburgaz’ı ziyaret etti. Sırası Lüleburgaz Huzurevi, Gazi Celalettin Koç’un ailesini, daha sonra da Lüleburgaz Müftülüğü’nü ziyaret etti.
Vali’den yeni huzurevi müjdesi  

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Lüleburgaz’da ki huzurevi ziyaretinde burada kalan yaşlılarla bocce oynadı. Buradan Lüleburgaz’a “Huzur” köy ismi ile yeni bir huzurevi yapacaklarının müjdesini de verdi.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 1 Kasım 2018 perşembe günü Lüleburgaz’a ziyaret gerçekleştirdi. Vali Bilgin’in Lüleburgaz’da ziyaret ettiği ilk nokta Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi oldu.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin’e huzurevi ziyareti sırasında Lüleburgaz Kaymakam Vekili Hakan Özarslan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Sami Saçkan, Kırklareli İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Lüleburgaz İlçe Müftüsü Hüseyin Uysal da eşlik etti. Kırklareli Valisi Osman Bilgin, huzurevi sakinleriyle beraber öğle yemeği yedi. Vali bilgin yaptığı konuşmasında “ Huzurevi sakinlerimiz, sizleri en içten saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Lüleburgaz huzurevimizi ziyaret edememiştik. Çok istememize rağmen bugüne ksımet oldu. Size güzel bir haberimiz de var. İlimizde ‘Huzurköy’ adında bir huzurevi yapacağız. bahçesi olan, çiftçilik yapabileceğiniz, evcil hayvan besleyebileceğiniz bir huzurevi olacak. Bahsettiğimiz huzurevi modeli sadece ile değil ilçelere de yerleşecek bir model olacak. Huzurevimizde çevre düzenlemesi yapmak ve bocce oynamak için buradayız. Katkıda bulunan herkese, belediye başkanımıza, başsavcımıza, sosyal hizmetler müdürümüze teşekkür ederim.” ifadelerinde bulundu. Vali Bilgin, Kaymakam Vekili Özarslan, Belediye Başkanı Gerenli ve Başsavcı Saçkan, bocce takımıyla beraber bocce oynadılar. Vali Bilgin daha sonra Lüleburgaz İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek