İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 02 Kasım 2018, Cuma 09:25 tarihinde eklendi. 1874 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP’nin Evrensekiz adayı Birol Özbay oldu

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde ilk Belediye Başkan adayını belirleyen parti MHP oldu. Lüleburgaz’a bağlı Evrensekiz Beldesi’nde MHP’nin Belediye Başkan adayı Birol Özbay oldu.
MHP’nin Evrensekiz adayı Birol Özbay oldu  

Birol Özbay, önceki akşam 500 kişinin katıldığı bir törenle Evrensekiz halkına tanıtıldı. Birol Özbay yaptığı açıklamada; “Ben işçi emeklisiyim. Sosyal bir insanım. Evrensekiz ve Lüleburgaz halkı beni iyi tanır. Evrensekiz’e hizmet etmek için Belediye Başkan adayı oldum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Evrensekiz Belde Teşkilat Başkanı Birol Özbay, Evrensekiz Belediye Başkan Adaylığını açıkladı.

MHP Evrensekiz Belde Teşkilat Başkanı Birol Özbay, Evrensekiz’de gövde gösterisi yaptı. Özbay’ın belediye başkan adaylığını açıkladığı geceye yoğun bir katılım vardı. Özbay’ın adaylığını açıkladığı sırada Özbay’a destek için beş yüzün üzerinde vatandaş katılım gösterdi. Adaylığını açıklayan Birol Özbay, Evrensekiz için hizmet edeceklerini, MHP yönetiminde Evrensekiz’in halkın kenti olacağını söyleyerek kenti geliştirmek için çaba sarfedeceklerini belirtti. Özbay’ın adaylığını açıkladığı geceye MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, Merkez İlçe Başkanı Niyazi Çalışkan, Pınarhisar İlçe Başkanı Nedim Bars, Babaeski İlçe Başkanı Serhan Şen, Vize İlçe Başkanı Serdar Gök, MHP Kırklareli İl Başkanlığı Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayhan Aksakal, Kristal-İş Sendikası Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkanı Hüseyin Selen, Lüleburgaz Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Beyazgül, Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Fahri Özkan, MHP Lüleburgaz Kadın Kolları başkanı İlkay Mergen İbiş, MHP Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Hafize Yıldız, İl Genel Meclis Üyesi Ertuğrul Koç, MHP Lüleburgaz İlçe Teşkilatı da eşlik etti.

Birol Özbay bir dönem MHP Evrensekiz Belediye Meclis Üyeliği, üç dönem Evrenspor kulüp başkanlığı ve yöneticiliği, bir dönem Amatör Sporlar Ankara İl Delegeliği, bir dönem Kristal-iş Sendikası Disiplin Kurulu, bir dönem Kristal-iş Sendikası Denetleme Kurulu başkanlığı yaptı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek