Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 01 Kasım 2018, Perşembe 09:28 tarihinde eklendi. 2340 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Belediyesi’nden Akit Gazetesi’ne tepki

Akit Gazetesi’nin 29 Ekim 2018 Pazartesi günü Lüleburgaz’la ilgili yaptığı haber Lüleburgaz’da vatandaşlardan büyük tepki topladı. Lüleburgaz Belediyesi ile ilgili olarak da haksız iddiaların yer aldığı habere Lüleburgaz Belediyesi tepki gösterdi.
Lüleburgaz Belediyesi’nden Akit Gazetesi’ne tepki  

Lüleburgaz Belediye Başkanı  Murat Gerenli, 31 Ekim 2018 Çarşamba günü (dün)  saat 12.15’te makamında düzenlediği basın açıklaması ile habere tepki gösterdi.

Murat Gerenli, Akit Gazetesi’nin haberinde gerçeği yansıtmayan iddiaların yer aldığını belirterek bu haberi Lüleburgaz’ın demokrasi ve hoşgörü kültürüne zarar verdiğini söyledi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Lüleburgaz; Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığıyla aydınlanmış çağdaş bir Cumhuriyet kentidir. Bu kentte doğup büyüyen çocuklar ve özellikle kız çocuklarımızın, hiçbir ayrımcılığa uğratılmadan, çağdaş yaşamın gereklerine uygun ve iyi eğitimli çocuklar olarak özgür ve bağımsız birer birey olarak yetişmelerine gerek aileleri ve gerekse ilgili kurumlar ile Belediyemiz titizlikle, özen göstermekte ve olanaklar sunmaktadır.  

Lüleburgaz'da yaşayan çocuklarımızın bu çağdaş cumhuriyet kentinin birer ferdi olarak çağdaş yaşamın doğal akışı içindeki giyim ve varoluş tarzlarını çarpıtarak, çirkinleştirerek haberleştirmek, çocuklarımız, aileleri ve tüm Lüleburgazlılar’ a ve kurum olarak Belediyemize değerler üzerinden açık saldırıdır. Gazetecilikle, habercilikle, hiçbir ahlaki ve etik değerle bağdaşmayan bu tutum ve davranışa nasıl cüret ettiklerinin hayreti içindeyiz.

Son yıllarda çocuk istismarının ve çocuk gelinlerin her geçen gün arttığı ülkemizde çocuklarımızın her türlü istismar, ihmal ve sömürüye karşı korunması evrensel sorumluluğu ile ahlaki ve etik değerleri etek boyuna indirgeyen ve çocuklarımızı basın yoluyla istismar eden Yeni Akit'i şahsım ve tüm Lüleburgaz Halkı adına kınıyorum.

Lüleburgaz'da çağdaş cumhuriyet değerleriyle büyüyen tertemiz bir nesil yetişiyor. Onlar bizim gözbebeklerimiz, geleceğimiz. Bugün onlara dil uzatanlar yarın el uzatmak isteyebilirler. Biz buna asla izin vermeyiz. Lüleburgaz çağdaş cumhuriyet değerleriyle geleceğe yolculuğunu sürdürecek Atasının çağdaş uygarlıklar seviyesine ulaşma vizyonundan hiç vazgeçmeyecek. “

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek