Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 24 Ekim 2018, Çarşamba 09:33 tarihinde eklendi. 57679 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İşte 1 milyonluk Mercedes

Türkiye Cumhuriyeti’nde 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlerle ilgili CHP’de aday belirleme süreci 1 Ekim 2018 tarihinde başlamıştı.
İşte 1 milyonluk Mercedes  

İstifalar ve müracaatlardan oluşan süreç bir hafta daha uzatılarak son tarih 26 Ekim 2018 Cuma günü saat 17.00 olarak belirlenmişti.

 

Bu süreç içinde Lüleburgaz CHP’de Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı olarak 6 isim müracaat etti.

 

Lüleburgaz mevcut Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ile birlikte Hasip Turhan Gülaçar, Hakan Dedeoğlu,  Gökhan Serdar Özcanlar, Koray Şentürk ve Özgür Kaya CHP’den Lüleburgaz Belediye Başkan aday adaylığı için şu ana kadar müracaat eden isimler oldu.

 

Bu isimlerden Koray Şentürk ile Özgür Kaya 22 Ekim 2018 Pazartesi günü aday adaylıklarını CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün parti binasında Pazartesi toplantısında açıkladı.

 

Özgür Kaya’nın yaptığı; “Seçilirsem Belediye Başkan makam odasını 3. kattan zemin kata alacağım” ve “Lüleburgaz Belediye Başkanı’na 1 milyonluk makam aracı yakışmıyor. Seçilirsem bu aracı satıp öğrencilere burs vereceğim” açıklaması Lüleburgaz’da büyük ses getirdi.

 

Bizde Hürfikir Gazetesi olarak açıklaması yapılan makam aracı Mercedes jeepi bulduk.

 

 

Açıklamaların ardından ilginç iddialar ortaya atıldı.

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin aldığı bu jeepin satıldığı yerden aynı gün ve aynı saate iki jeepin daha satıldığı, ikisinin siyah birinin ise beyaz olduğu, üçünün fiyatının da kuruşu kuruşuna aynı olduğu iddia edildi.

 

Bu ilginç tesadüf satış sonunda diğer iki jeepi ise kimin veya kimlerin aldığı ve kullandığı merak konusu olurken iddialarla ilgili açıklama beklentisi başladı. 

 

 Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek