Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 22 Ekim 2018, Pazartesi 10:20 tarihinde eklendi. 1978 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özgür Kaya dosyasını teslim etti

31 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan milletvekili genel seçimleri ile ilgili olarak aday müracaatları devam eden CHP’nin Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde heyecan hat safhada.
Özgür Kaya dosyasını teslim etti  

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı olan Özgür Kaya, Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı olmak için geçtiğimiz hafta dosya alan Özgür Kaya, 20 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 14.00’te dosyasını CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı  Bülent Metin’e teslim etti.

 

Özgür Kaya’ya daha önceki dönemlerde parti içinde birlikte çalıştığı arkadaşları ile CHP Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi aday adayları eşlik etti.

 

Özgür Kaya, 22 Ekim 2018 Pazartesi günü (bugün) parti binasında CHP Lüleburgaz  İlçe Başkanlığı’nda yapılacak olan Pazartesi toplantısında aday adaylığını açıklayacağını söyledi.

 

LÜLEBURGAZ İÇİN YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR …

 

Özgür Kaya dosyasını yaptıktan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi; “31 MART 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde, Lüleburgaz halkının hakkı olan sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla üreten köylünün milletin efendisi olduğunu unutmadan işçiden emekçiden yana yürüttüğümüz siyasi mücadelemizin bu aşamasında önce insan önce hizmet diyerek CHP Lüleburgaz Belediye Başkanlığı adaylığı için başvuru dosyamızı İlçe Başkanlığımıza teslim ettik.

Daha iyi bir Lüleburgaz ve Lüleburgazlılar’ın hak ettiği Avrupalı bir şehir yaratmak için aday olan tüm Belediye Başkanı, İl genel Meclisi ve Belediye meclisi aday adayı olan arkadaşlarıma başarılar dilerim.

Emek en yüce değerdir diyerek yıllarca birlikte mücadele ettiğimiz tüm yol ve dava arkadaşlarımızı da 22 Ekim 2018 Pazartesi günü saat 12.30'da yapacağımız basın açıklamasına davet ediyoruz dedi”

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek