Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 22 Ekim 2018, Pazartesi 10:18 tarihinde eklendi. 750 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DİSK Genel Başkanı’ndan Başkan Gerenli’ye ziyaret

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
DİSK Genel Başkanı’ndan Başkan Gerenli’ye ziyaret  

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, DİSK Trakya Bölge Temsilcisi Salim Şen, DİSK Genel İş Trakya Şube Başkanı Necmi Arda, DİSK Gıda İş Trakya Bölge Temsilcisi Cengiz Atlı ve belediye temsilcileri Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’yi 18 Ekim Perşembe günü saat 15.45’te makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, Lüleburgaz’ın emeğin kenti olduğunu belirterek “Lüleburgaz çok güzel bir yer. Lüleburgaz emeğin kenti, insani değerlerin çok önemli olduğu bir kent, Lüleburgaz bizim için çok özel bir yer. Buralar demokrasinin kaleleri, buralara gözümüz gibi bakmamız lazım. Türkiye biraz zor bir süreçten geçiyor. Her anlamda zor bir dönem, özellikle ekonomik krizle daha zorlaşıyor. Birlikte durduğumuz kim varsa yan yana durarak mücadelemizi yükselteceğiz.” ifadelerinde bulundu.

“Krize karşı en hazır belediyelerden birisiyiz”

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ise krize karşı en hazırlıklı belediye olduklarını belirtti. Başkan Gerenli, “Emek açısından her ne kadar ülkede sorun olsa da yine de şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Lüleburgaz, emekçiye her zaman destek olan bir kent. Daha önce ciddi bir sendika mücadelesinde Lüleburgaz halkı işçinin arkasında olduğunu gösterdi. Esnaf bile cam işçileri için camlarına yazı astı, destekledi. Safları sıklaştırarak omuz omuza mücadele etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Lüleburgaz Belediyesi olarak ekonomik krize karşı en hazır belediyelerden birisiyiz.” dedi.

Çerkezoğlu, Başkan Gerenli’ye yaptığı ziyaretin ardından Belediye Temsilcileri ile bir süre görüşme yaptı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek