Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 22 Ekim 2018, Pazartesi 10:17 tarihinde eklendi. 595 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ocakbaşı Sohbetleri devam ediyor

Türk Ocakları Derneği Lüleburgaz Şubesi’nin düzenlediği Geleneksel Ocakbaşı Sohbetlerinde bu hafta Ozan Akarsu tarafından “İdlib’de Geri Sayım” adlı sohbet gerçekleştirildi.
Ocakbaşı Sohbetleri devam ediyor  

Türk Ocakları Derneği Lüleburgaz Şubesi’nin düzenlemiş olduğu geleneksel ocakbaşı sohbetleri yeni dönemde de tüm hızıyla devam ediyor. Program, Türk Ocakları Derneği Lüleburgaz Şubesi Başkanı Emrah Gültekin’in açılış konuşmasıyla başladı. Gültekin konuşmasında, yönetimi devraldıktan sonra yapılan faaliyetler, ülke gündemi, ocağın ekonomik durumu, gelecekteki hedeflerden bahsedildi.

Açılış konuşmasının ardından Ozan Akarsu, “İdlib’de Geri Sayım” isimli sohbetine geçildi. Akarsu, konuşmasında ülkemizin İdlib için yaptığı askeri ve siyasi girişimlerden, İdlib’deki nüfus ve coğrafi durumdan, İdlib’de bulunan silahlı örgütlerden ve 15 Ekim sonrasında olabileceklere dair öngörülerden bahsetti.

Program Türk Ocakları Derneği Lüleburgaz Şubesi Başkanı Emrah Gültekin tarafından Ozan Akarsu’ya teşekkür belgesi vermesi ve ardından şeref defterinin imzalanmasıyla sona erdi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek