Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 20 Ekim 2018, Cumartesi 09:43 tarihinde eklendi. 1245 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Efsane geri dönüyor

2009 yılında yapılan yerel seçimlerde CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi olarak 4. sıradan seçilen Sadettin Kızmaz 18 Ekim 2018 Perşembe günü CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na müracaatını yaptı.
Efsane geri dönüyor  

Sadettin Kızmaz’ın dosyasını CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin verdi.

Sadettin Kızmaz’ın İl Genel Meclis Üyesi aday adayı olması sadece Lüleburgaz’a bağlı köylerde yaşayanları değil Kırklareli’nin tüm köylerinde yaşayanları sevindirdi.

Bu konuda gazetemize açıklamada bulunan vatandaşlar; “Sadettin Kızmaz memur kökenli olduğu için mevzuata çok hakim.  Kendisini CHP’li kişiler kadar CHP’li olmayanlarda seviyor.  Mutlaka  İl Genel Meclis Üyesi olması gereken bir isim. 2014 yılındaki yapılan seçimlerde vekilden kesik yediği için seçilemedi.  En büyük zararı köylüler gördü. İnşallah bu kez seçilir” dediler.

Bilindiği gibi Zeki Akın’ın CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı yaptığı 2009 yerel seçimlerinde  CHP’nin Lüleburgaz İlçe Genel Meclis Üyesi sıralaması Enver Tuna,  Kemal Çağlar, Nedim Orcan, İbrahim Tezan, İsmail Demirtaş  şeklinde idi.

İbrahim Tezan, 4. sırada ki yerini beğenmeyince sıralamadan istifa etmiş, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Zeki Akın, İbrahim Tezan’ın yerine Sadettin Kızmaz’ı yazmıştı.

Sadettin Kızmaz ise CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın köylerden yüksek oy almasını sağlamış ve yaptığı çalışmalarla göz kamaştırmıştı.

Sadettin Kızmaz yaptığı çalışmalarla özellikle köylerde ve beldelerde “CHP’nin efsane İl Genel Meclis Üyesi” olarak yer edinmişti.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek