Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 20 Ekim 2018, Cumartesi 09:39 tarihinde eklendi. 821 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sona erdi

Lüleburgaz Belediyesi, Trakya Kalkınma Ajansı ve KOSGEB tarafından Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisinde(LYKA), 8-9-10-11 Ekim tarihlerinde ‘Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ verildi.
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi sona erdi  

Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi Direktörü Fatih Yaldız eğitmenliğinde kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarına yönelik “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” düzenlendi. KOSGEB Eğitmeni Fatih Yaldız,  çeşitli sektörlerde kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarına yönelik düzenlenen söz konusu eğitimle, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlayarak girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazanmalarının hedeflendiğini söyledi.

LYKA’da gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve İş planı kavramı ve ögeleri, pazar araştırma, pazarlama planı, üretim planı, yönetim planı, finansal plan, iş planı ögelerinin pekiştirilmesine yönelik atölye çalışmaları, pazar araştırma, pazarlama planı, üretim planı, yönetim planı, finansal plan ve iş planının yazılması ve sunumunda dikkat edilecek hususlar başlıklı dört ana modül çerçevesinde ele alınarak toplam 32 saatlik eğitim süreci ile tamamlandı.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılarak sertifika almaya hak kazanan katılımcıların kurdukları işletmeler KOSGEB’in 50 bin TL hibe ve 100 bin TL kredi olmak üzere toplam 150 bin TL destekten gerekli şartları ve koşulları tamamlamaları halinde faydalanabilecekleri belirtildi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek