Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 19 Ekim 2018, Cuma 09:45 tarihinde eklendi. 6872 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ertan Bayer Lüleburgaz CHP’den Belediye Meclisi aday adayı oldu

Lüleburgaz’da 10 Mayıs 2002 yılından beri gazetecilik yapan, eski yazı işleri müdürümüz ve gazetemizde Fahri Muhabir olarak da çalışmaya devam Ertan Bayer, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na Belediye Meclis Üyesi aday adayı olarak müracaatta bulundu.
Ertan Bayer Lüleburgaz CHP’den  Belediye Meclisi aday adayı oldu    

2009 yılında Lüleburgaz’da, Lüleburgaz Kültür Turizm e Spor Kulübü Derneği Kurucuları arasında bulunduğunu ve halen Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı da yapan Ertan Bayer kendisinin Belediye Meclis Üyesi olduğu taktirde Lüleburgaz’a kültür ve turizm alanında katkı sunmak istediğini söyledi.

Son olarak Lüleburgaz Belediyesi tarafından düzenlenen Avrupa Yerel Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında Bulgaristan Topolovgrad Halk Eğitim Merkezi Velko Kanev - Metodi&Kiril  Komedi Tiyatrosu-1894’un Lüleburgaz’a gelmesine büyük katkı sunan Ertan Bayer amacının Trakya’da ki var olan yabancı turizm gelirlerinden Lüleburgaz halkının da faydalanmasını sağlamak olduğunu belirtti.

Ertan Bayer, başvuru dosyasını CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı binasında CHP Kırklareli İl Yönetim Kurulu Üyesi Olcay Kaya ile CHP Lüleburgaz İlçe Örgüt Başkan Yardımcısı Fuat Barış’a teslim etti.

CHP Kırklareli Başkan Yardımcısı Olcay Kaya yaptığı açıklamada; “Partimizde 15 Ekim 2018 tarihinde dosya almaya başlayan aday adayları dosyalarını teslim almaya başladı. CHP Kırklareli İl Yönetim Kuru Yedek Üyesi Ertan Bayer’in müracaatta bulunması bizleri hem şaşırttı hem sevindirdi.

 Belediye Meclisi’ne önemli katkı sunacağını düşünüyoruz. Kendisine başarıla diliyoruz.” Dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek