Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 19 Ekim 2018, Cuma 09:41 tarihinde eklendi. 693 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Köylü kadınların başarısı LYKA’da gösterildi

Lüleburgaz Belediyesi tarafından 17 Ekim 2018 Çarşamba günü Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) ‘Umutlu Bir Hikaye’ belgeselinin gala gecesi düzenlendi.
Köylü kadınların başarısı LYKA’da gösterildi  

Lüleburgaz Ertuğrul Köylü Emekli Müzik Öğretmeni Şükran Akdeniz’in kurduğu Lüleburgaz Ertuğrul Köy Cumhuriyet Kadınları Korosu’nun hikayesini anlatan, Jale İncekol’un yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği ‘Umutlu Bir Hikaye’ belgesel filminin gösterimi 17 Ekim 2018 çarşamba günü Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) gerçekleşti. Etkinliğe Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Gala gösteriminin ardından Belediye Başkanı Murat Gerenli ve belgesel filminin Yapımcı ve Yönetmeni Jale İncekol konuşma gerçekleştirdiler. Jale İncekol, böyle bir hikayeyi beyazperdeye taşımanın kendisini mutlu ettiğini, Umutlu Bir Hikaye filminin aynı zamanda 4. Marmaris Uluslararası Kısa Film Festivali’nin de açılış filmi olduğunu belirtti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek