Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 19 Ekim 2018, Cuma 09:39 tarihinde eklendi. 705 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO öğrencileri sevindirdi

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin(TOBB) desteğiyle Lüleburgaz ve Vize ilçelerinde ilk ve ortaöğretimde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere mont yardımı yapıldı.
LTSO öğrencileri sevindirdi  

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen törenle Lüleburgaz ve Vize’de eğitim gören ihtiyaç sahibi ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine 850 adet mont yardımı yapıldı. Gerçekleşen törende konuşma yapan LTSO Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli “Bu yıl ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin tespiti ve yardımların ulaştırılması konusunda titiz bir çalışma yaparak öğrencimizin kışı sıcak geçirmelerini sağlamayı amaçladık. Bu yardımların yerine ulaşmasında bizlere destek veren Milli Eğitim camiası yetkililerine teşekkür eder bu vesile ile geleceğimizin teminatı çocuklarımıza 2018/2019 eğitim ve öğretim döneminde sağlık ve başarılar dileriz.” ifadelerini kullandı.

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin de LTSO yönetiminin örnek bir davranış gerçekleştirdiğini belirterek teşekkürlerini iletti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek