Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 17 Ekim 2018, Çarşamba 09:34 tarihinde eklendi. 1796 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LÜBİFEST Aydilge ve Fatma Baba’yla final yaptı

Lüleburgaz’da ikincisi düzenlenen Lüleburgaz Bisiklet Festivali(LÜBİFEST) kapsamında Ünlü Şarkıcı Aydilge ve Fatma Baba konserleri gerçekleşti.
LÜBİFEST Aydilge ve Fatma Baba’yla final yaptı  

Lüleburgaz’da Avrupa Yerel Demokrasi Haftası kapsamında 13-14 Ekim 2018 tarihlerinde Lüleburgaz Bisiklet Festivali(LÜBİFEST) gerçekleşti.  Lüleburgaz Yıldızları Motosiklet ve Bisiklet Akademisi’nde(LYMBA) gerçekleşen etkinliklere çok sayıda vatandaş katıldı. Bisiklet yarışlarının, gösterilerinin gerçekleştiği, stantların kurulduğu etkinlikte 13 Ekim 2018 cumartesi akşamı ünlü şarkıcı Aydilge Lüleburgazlılar için sahnedeydi. ‘Kiralık Aşk, Aşka Gel, Yine Ben Aşık Oldum’ gibi şarkılarıyla tanınan şarkıcı Lüleburgazlılara eğlenceli saatler yaşattı. Festivalin finalinde ise Fatma baba sahnedeydi. Fatma Baba, sesiyle izleyenleri coşturdu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek