HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 17 Ekim 2018, Çarşamba 09:28 tarihinde eklendi. 1841 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dere projesi neden olmuyor?

CHP Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Olcay Kaya, haftalık halk toplantısında, 2016 yılında AK Parti Milletvekili Selahattin Minsolmaz’ın Taş Köprü’nün temizleneceği ve gondollarla gezileceği haberleri çıktığını fakat halen daha bununla ilgili bir gelişme olmadığını belirterek, “Lüleburgaz’ı acaba cezalandırıyorlar mı?” dedi.
Dere projesi neden olmuyor?  

Kaya, yaptığı konuşmada “Yerel seçim yaklaşırken, bizde vaatlerimizi, vaatten ziyade yapmak istediklerimizi anlatacağız. Tabi ki diğer siyasal partilerde anlatacak. Diğer siyasi parti yani AKP Milletvekili Selahattin Minsolmaz’ın 2016 yılında sosyal medya sayfasında paylaştığı bir haber var. Vekilden çılgın proje denmiş buna ve bunu kendi sosyal medya hesabından paylaşmış, yerel gazetelerde çıkmış bir haberdir. Taş Köprü temizlenecek ve gondollarla gezeceğiz denmiş. Arkadan bir haber daha var 2017 yılı haberi, taş köprü temizlenecek ve gondollarla gezeceğiz. Burada diyor ki 2017 tarihinde 28 Aralık’ta ihaleye açılacağı söyleniyor. Biz 2018 yılını bitiriyoruz. Henüz ortada ihaleye çıkmış bir yer var mı acaba? Taş Köprü de bir değişiklik var mı? Yok, daha çivi bile çakılmamış. Ve açıklamasında da diyor ki biz 80 milyon insana hizmet ediyoruz. Hizmet anlayışları kendilerine saraylar yapmak, kendilerine uçaklar almak, kendilerine milyonlarca liralık arabalar almaktır. Yerel seçimler yaklaşıyor gene çıkacaktır meydanlara, biz halkımıza şunu yapacağız, bunu yapacağız diye vaatler verecekler. Ama burada gözüküyor. Daha 2016’da söylediklerini yapmamışlar. Burada Lüleburgaz’ı acaba cezalandırıyorlar mı?” şeklinde konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek