Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 16 Ekim 2018, Salı 09:26 tarihinde eklendi. 1063 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’den Ensar Vakfına Konferans tepkisi

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığınca gerçekleştirilen haftalık halk toplantısında Ensar Vakfı tarafından İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen konferansa tepki gösterildi.
CHP’den Ensar Vakfına Konferans tepkisi  

CHP İlçe Başkanı Bülent Metin Başkanlığında 15 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilen haftalık halk toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, CHP Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, CHP Merkez İlçe Başkanı Gürcan Saatçi, CHP Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Hamiyet Gülaçar ve çok sayıda partili katıldı.

CHP İlçe Başkanı Bülent Metin, adaylık sürecinin 19 Ekim Cuma günü sona ereceğini belirttiği toplantıda, Ensar Vakfı’nın Lüleburgaz’da varlığına şiddetle karşı olduklarını belirtti. Metin, “10 Ekim’de Lüleburgaz İmam Hatip Ortaokulu’nda Konferans düzenlendi. Bu konferansla ilgili spekülasyonlarda var. Göz ardı edilen olaylarda var. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nedim Bey ile de görüştüm. Biz siyasetçiyiz siyasetçiler konuştuklarının arkasının doğru olması gerekiyor. Kendisinden aldığım bilgiye göre, biz ismi başka kanallardan öğrendik, Ahmet Çağlayan isimli bir şahıs Milli Eğitim Müdürlüğüne dilekçe vererek bir konferans düzenleyeceğini ve öğrencilerin katılması noktasında yardımcı olmasını istemiş. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kaymakamlıkta bu dilekçeye istinaden velilerin onayı alınarak bu konferans hakkında okullara yazılar yazıyor. Diğer okullarda buna uyulduğunu fakat Lüleburgaz Anadolu Lisesi’nde okul müdürü başka bir toplantıda olduğundan müdür yardımcısı o saatte sınıfta dersi boş olan öğrencileri bu konferansa ailelerin iznini almadan, bunu aldığını söylüyor Milli Eğitim Müdürümüz ama art niyet varsa bu şahsıda buradan şiddetle kınıyoruz. Umarız art niyet yoktur. Burada ilginç olan bu şahsın arkasında Ensar Vakfı, hepinizin bildiği gibi tecavüzcülere sahip çıkan, tecavüzcüleri yurdunda barındıran Ensar Vakfı’nın olması, bizi üzen tarafı da bu. Lüleburgaz’da Ensar Vakfı’nın varlığına şiddetle karşıyız. Okullarımızda eğitimleri Milli Eğitim Bakanlığı versin istiyoruz. Bununla ilgili sendikalar var. Bunlarla görüşülsün istiyoruz. Ensar Vakfı gibi vakıfların Milli Eğitim siteminde olması Lüleburgaz’a yakışmıyor. Buradan Ensar Vakfı yöneticilerine sesleniyoruz. Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya kalkmayın. Gidin kendi işinizi yapın.” dedi.

Metin konuşmasının devamında, “Hepinizin bildiği gibi Cumhurbaşkanımız ve AKP Lideri sayın Recep Tayip Erdoğan, becerisizliklerini örtmek için son günlerde İş Bankasındaki CHP hisseleri üzerinde bir sürü söylemde bulunuyor. Buda ekonomi ve dış politikada artık yönetemediklerini gösteriyor. En son bildiğiniz gibi bir rahibimiz vardı artık o da yok. Çok attı tuttu ben buradayken bu ajan hiçbir şekilde ABD’ye iade edilmeyecek diye söylendi ama maalesef geçtiğimiz günlerde rahibimiz elimizden gitti. İnsanların aklıyla dalga geçmesinler. Bu Türkiye’yi yönetemiyorsunuz artık çekin gidin. CHP bu ülkeyi daha önce nasıl yönettiyse aynı şekilde yönetecektir.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek