33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 15 Ekim 2018, Pazartesi 09:32 tarihinde eklendi. 3067 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Murat Gerenli aday adayı oldu

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, yerel seçimlerde Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru dosyasını aldı.
Murat Gerenli aday adayı oldu  

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Lüleburgaz Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru dosyasını 13 Ekim  2018 Cumartesi günü CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin’in elinden aldı.

Başkan Gerenli, yaptığı açıklamada aday adaylığı sürecinin başladığını belirterek, “Yerel seçimlerde daha yaşanabilir kentler oluşturabilmek için hareket edeceğiz. Örneğin Esenler’ de yaşayan birisi Kadıköy’de veya Beşiktaş’ta eğlenmeye gidiyor. Buda gösteriyor ki insanların daha rahat yaşadığı, daha rahat eğlenebildiği yerler CHP’li belediyeler. Bu kapsamda Lüleburgaz Belediye Başkan aday adaylık başvuru dosyamı alıyorum. Lüleburgaz’ımıza, vatandaşlarımıza ve partimize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ nin  CHP’den Lüleburgaz Belediye Başkan Aday adaylığını önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek