HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 15 Ekim 2018, Pazartesi 09:29 tarihinde eklendi. 631 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO’dan 5 yeni anlaşma

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) Yönetim Kurulu tarafından Lüleburgaz’da faaliyet gösteren 5 yeni firmayla indirim protokolü imzaladı.
LTSO’dan 5 yeni anlaşma  

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO)  tarafından Lüleburgaz’ın ekonomisini canlandırmak amacıyla Turcocity Bilgisayar ,Kampüs Vize Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu, Aras Kargo, Yaldız Hotel ve İzer Hotel firmalarıyla indirim anlaşması yapıldı. Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Binası’nda gerçekleşen protokol anlaşmasında konuşan LTSO Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli “Bugün İmzaladığımız protokoller çerçevesinde oda üyelerimiz çeşitli oranlarda indirimlerden faydalanacaktır. Odamız üyelerimizle yaptığımız bu işbirlikleri güzel işlere vesile olacaktır. Odamız üyeleri indirim protokollerinin detaylarını odamız web sitesi www.ltso.org.tr adresinden inceleyebilirler.” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek