Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 13 Ekim 2018, Cumartesi 09:31 tarihinde eklendi. 1300 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da elektrik kesintisi uyarısı

TREDAŞ Kırklareli İl Müdürlüğü Lüleburgaz Bölge Başmühendisliği tarafından 13 Ekim Cumartesi (bugün) ile 14 Ekim Pazar günü (yarın) 5’er saat elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.
Lüleburgaz’da elektrik kesintisi uyarısı  

Yapılan açıklamada “Lüleburgaz Yıldırım Mahallesi’nde bulunan Değirmen Caddesi, Malkoç Caddesi, Akduman Sokak, Kübra Sokak, Dere 1.Ara Sokak, Dere 2.Ara Sokak, Uluğ Sokak, Oğuzhan Sokağın bir bölümünde, Özmet Sokak, Saraçoğlu Sokak ve Turgutbey Ara Sokağın tamamında olmak üzere 13 Ekim Cumartesi günü (bugün) Trafo Dağıtım Merkezi’nde Genel Bakım Çalışması nedeniyle 10.00 ile 15.00 saatleri arasında toplam 5 saat süreyle enerji verilemeyecektir.

Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi’nde bulunan İstiklal Caddesi, Edirne Caddesi, Salhane Sokak, Lüleci Sokak, Acıçeşme Sokak, Acıçeşme 2.Ara Sokağın bir bölümü, itfaiye Sokağın tamamı, Dere Mahallesi’nde bulunan Set Sokak, Hamam Sokak, Hava Sokak, Dere Sokak, Kürkçüler Sokak, Bahçeler Sokak, Gaz Değirmen Sokağın bir bölümü, Ayvalı Sokak, Fırın Sokak, Avcı Sokak, Hava Sokak Çıkmazı, Mumcular Sokak, Eski Cami Sokak, Cami Ara Sokağın tamamı, Yılmaz Mahallesi’nde bulunan Hava Sokak, İhtisas Mahkemeleri Sokak, Hükümet Sokağın bir bölümü, Şehit Salih Saythan Sokağın tamamında olmak üzere 14 Ekim Pazar günü (yarın) Trafo Dağıtım Merkezi’nde Genel Bakım Çalışması nedeniyle 10.00 ile 15.00 saatleri arasında toplam 5 saat süreyle enerji verilemeyecektir.” denildi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek