Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 13 Ekim 2018, Cumartesi 09:30 tarihinde eklendi. 4145 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

SIYASETTİN ER MEYDANI SANDIKTIR

Önceki dönem Lüleburgaz İlçe Başkanı Özgür Kaya yaptığı açıklamada;
SIYASETTİN ER MEYDANI SANDIKTIR  

"2 dönem seçilmiş İlçe başkanı olarak, 2019 yerel seçimine giderken, gerek Belediye Başkan adayının belirlenmesinde, gerekse de belirlenme yönteminin tüm Lüleburgaz’da tartışılıyor olmasından son derece memnunuz.

Lüleburgaz halkının partimize ve adaylarımıza gösterdiği yakın ilgi yerel seçimlerde %60 üzerinde bir oy alacağımızın da göstergesidir.
75.000 seçmenimizin bulunduğu Lüleburgaz’da 6.500 üyesi ile Cumhuriyet Halk Partisi en köklü ve en güçlü örgüt olmasının yanında aynı zamanda en dinamik örgüttür. Lüleburgaz’da siyaset yapmak isteyenlerin ve Cumhuriyet Halk Partisinin Belediye Başkanı Adayı olmak isteyen kişilerin, bu güne kadat hiç bir menfaat beklemeden vatan ve millet sevgisi ile 100 yıldır partimizi ayakta duran bu örgüte saygı göstermesi gerekir.

Ne Ankara’da kapalı kapılar ardından yapılan pazarlıklar, ne Eskişehir’de yapılan gizli görüşmeler, ne de Yunanistan’da kurulan rakı masaları 6.500 üyeli Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe örgütünden daha güçlü ve daha etkili değildir.

Belediye Başkan Adayı olmak isteyen arkadaşlarımıza adaylık onayı verecek olan İstasyondur, 8 Kasımdır, Kırıkköydür, Düğüncübaşıdır, Hamitabattır, Ceylanköydür.

Aday olmak isteyen tüm arkadaşlarımıza tavsiyemiz halktan korkmadan, halktan kaçmadan halkın gücünü gösterdiği sandığı talep etmeleri ve tüm üyelerin katılacağı bir seçim için şimdiden çalışmaya başlamalıdır. Siyasetin er meydanı sandıktır. 
Aydın ve çağdaş Lüleburgaz insanına yakışan kendi kaderini kendi belirlemek ve Lüleburgaz'ın Belediye Başkan Adayını Cumhuriyet Halk Partisinin tüm üyeleri ile yapacağı seçimden çıkartmaktır.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek