33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 13 Ekim 2018, Cumartesi 09:27 tarihinde eklendi. 908 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LÜBİFEST bugün başlıyor

Lüleburgaz Belediyesi tarafından Avrupa Yerel Demokrasi Haftası kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Lüleburgaz Bisiklet Festivali(LÜBİFEST) 13 Ekim 2018 cumartesi günü(bugün) saat 11.00’da Lüleburgaz Yıldızları Motosiklet Bisiklet Akademisi’nde(LYMBA) başlıyor.
LÜBİFEST bugün başlıyor  

İki gün sürecek etkinlik açılış kortejiyle başlayacak. Lüleburgazlılar, etkinlikler kapsamında bisiklet turları, bisiklet akrobasi şovları, bando müzikal şovları, bisikletle top ve bayrak yarışları, dans gösterileri ve konserler ile keyifli bir hafta sonu geçirecekler. LÜBİFEST kapsamında 13 Ekim 2018 cumartesi günü saat 20.00’da ünlü şarkıcı Aydilge ve 14 Ekim 2018 pazar günü saat 19.00’da farklı tarzıyla hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşan Fatma Baba, en sevilen şarkılarını Lüleburgazlılar için seslendirecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek