İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 11 Ekim 2018, Perşembe 09:27 tarihinde eklendi. 682 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Spora Yönlendirme projesi hakkında bilgilendirme toplantısı

Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme projesi kapsamında Okul Müdürleri ve 3.sınıf öğretmenlerine bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Spora Yönlendirme projesi hakkında bilgilendirme toplantısı  

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme projesinde bu yıl 2.’si gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Yetenek Taraması İl Koordinatörü Selim Vatansever tarafından Okul Müdürleri ve 3.sınıf öğretmenlerine Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi’nde 9 Ekim Salı günü saat 15.30’da bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Ulus, Okul Müdürleri ve 3.sınıf öğretmenleri katıldı.

Toplantıda Yetenek Taraması İl Koordinatörü Selim Vatansever tarafından projeyle ilgili sunum yapıldı. Projenin amacının ülkemizi yurtdışında temsil edecek üst düzey sporcu yetiştirmek olduğunu belirten Vatansever, Lüleburgaz’ın sporcu çıkarmada potansiyelinin oldukça yüksek olduğunu belirtti. Vatansever yaptığı sunumun ardından öğretmenlerin sorularını yanıtladı ve toplantı sona erdi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek