Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 10 Ekim 2018, Çarşamba 09:23 tarihinde eklendi. 1803 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kadın girişimci hayalini gerçekleştirdi

Kadın girişimci Zübeyde Çınar tarafından açılan B-Fit Spor Merkezi 9 Ekim 2018 Salı günü saat 14.00’da Lüleburgaz Yıldız Mahallesi Eskibedir Caddesi‘nde hizmete girdi.
Kadın girişimci hayalini gerçekleştirdi  

Gerçekleşen açılış törenine Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, Lüleburgaz Eski Belediye Başkanı Emin Halebak ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli “ Saygıdeğer hanımefendiler, beyefendiler B-Fit Kadın, Yaşam Spor Merkezinin açılışıyla hep birlikteyiz. Hepiniz hoşgeldiniz. Toplumsal cinsiyet eşitliğine çok çok önem veriyoruz. Bu kapsamda 2016 yılını Lüleburgaz’da kadın yılı ilan etmiştik. Ve kadınımız, erkeğimiz, gençlerimiz, hep birlikte sosyal ve ekonomik hayatın içerisinde olursak ancak güçlü bir toplum ve kent oluruz ve geleceğe daha da emin adımlarla ilerleriz. Bu nedenle kadın girişimcilerimizin yaptığı girişimler Lüleburgaz’da bizi çok çok mutlu ediyor. Bunların sayısının gittikçe artmasını istiyoruz. Kadınlarımıza yönelik hizmetlerin de daha fazla olması bizi mutlu ediyor. Bu açılışta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Sözleriyle davetlilere seslendi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, Lüleburgaz Eski Belediye Başkanı Emin Halebak ve girişimci Zübeyde Çınar’ın açılış kurdelesini kesmesiyle tören sona erdi.

Kadın girişimci ve kimya mühendisi Zübeyde Çınar; 20 yıllık kurumsal çalışma hayatından sonra kendine ait bir yer açma hayalini gerçekleştirdiğini ve bunun için çok mutlu olduğunu belirtti.

Çınar, B-Fit spor merkezini kadınları spor yapmaya özendirmek, kadınlar üzerinde olumlu etki yaratmak ve kadınlar adına bir farkındalık yaratmak adına faaliyete geçirdiklerini de sözlerine ekledi.

Kadınlar için hizmet veren B-Fit Spor Merkezi 220 metre kare alandan oluşuyor.

İçerisinde zumba, fitness salonu, yoga, pilates, reformer hizmeti veriliyor.

 Her yaş grubu ve gelir seviyesinden kadına spor yapma alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan B-Fit Spor ve Yaşam Merkezi bedensel ve zihinsel gücü artırmaya hizmet ediyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek