Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 10 Ekim 2018, Çarşamba 09:23 tarihinde eklendi. 2032 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Milletvekillerine ön seçim daveti

CHP Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Olcay Kaya, Kırklareli’ndeki Milletvekillerini genel merkeze ön seçim talebi oluşturmaları için davet etti.
CHP Milletvekillerine ön seçim daveti  

CHP İl Başkan Yardımcısı Olcay Kaya, CHP’nin haftalık halk toplantısında açıklamalarda bulundu. Kaya, “Bu seçim bir yerel seçim, bir belediye başkanlık seçimi, bir il genel meclis seçimi ya da bir belediye meclis üyesi seçimi değildir. Rejimin yıkıldığı Cumhuriyetin tekrar bir yerel seçimle kurulabileceği bir seçimdir. Burada örgütlü olmak zorundayız. Bundan 4,5 sene önce tekrar bir yerel seçimin arifesindeydik. Mevcut hali hazırdaki milletvekillerimiz ön seçim istiyordu. Parti binalarında, gazetelerde ve genel merkezde ön seçim istiyordu. Ama şuanda görüyorum ki vekillerimizden ses çıkmıyor. Bizim demokrasi anlayışımız güçlüyken demokrasiyi savunmaktır. Ben buradan milletvekillerimizin genel merkeze gidip ön seçim talebini yapmalarını talep ediyorum. Bütün belediye başkan aday adaylarımızın genel merkeze gidip ön seçim istemesini istiyorum. Çünkü bizim 6 bine yakın üyemiz var. Bu 6 bin üye belediye başkanı adayını seçme hakkı tanımak zorundayız. Neden üye oluyor bizim partililerimiz? Sadece yerel seçim ve genel seçimde gidip partiye oy vermek için mi? Tabi ki buda var ama kendisini genelde ve yerelde yönetecek haklarını savunacak adayları seçmesi için ön seçim yapmamız gerekiyor ki üyemizde bunları yapsın. Bunun içinde milletvekillerimizin genel merkeze gidip örgüt başkanlarını da yanlarına alıp Kırklareli genelinde ön seçim yapılmasını istemek zorundadır. Biz il yönetimi olarak geçen hafta yaptığımız toplantıda Kırklareli genelinde ön seçim kararı aldık. Lüleburgaz ilçemizde burada ön seçim kararı aldı. Kendilerini tebrik ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek