Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 10 Ekim 2018, Çarşamba 09:21 tarihinde eklendi. 743 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Amatör Spor Haftası başladı

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri kortej yürüyüşü ile başladı.
Amatör Spor Haftası başladı  

Lüleburgaz Eski Hükümet Konağı önünde saat 17.30’da başlayan etkinliklerin açılış törenine Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kaya Atay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat Ulus, sporcular ve veliler katıldı. Eski Hükümet Konağı önünden kortej eşliğinde yürüyüş ile başlayan etkinlikler, Kongre Meydanı’nda gösteri ve konuşmalar ile devam etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem açılış konuşması yaptı. Erdem, “Halkın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, yetenek taraması yapılarak spora yönlendirilmiş çocuk ve gençlerin, bağlı oldukları kulüplerin ve başarılı sporcuların halka tanıtılması, Amatör Spor Branşlarına gerekli desteğin verilmesine ilişkin sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulması amacıyla kişi ve kurumların spora katılımın üst seviyede sağlanması, spor bilincinin oluşturulması amacıyla düzenlenen Amatör Spor Haftasının açılışına hepiniz hoş geldiniz. Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde insanların spora kazandırılması, özellikle çocuklarımızın spora başlamalarını sağlamak en önemli hedeflerimizdir. Ayrıca gençlerimizin de zararlı alışkanlıklardan uzak tutulmasını sağlayacak en güzel araç olan spor, bu hafta etkinlikleri boyunca sevdirilerek, tüm kesimlerle yapılması sağlanacaktır. Gönüllü olarak yapılan, ailelerimizin güvenerek emanet ettiği çocukları, sporun her safhasında yetiştiren amatör spor kulüplerini her kurumun desteklemesi prensibi ile Kaymakamlığımız başta olmak üzere, belediye başkanlığımız ve milli eğitim müdürlüğümüz ile dün olduğu gibi Bugünde amatör spor kulüplerini desteklemek üzere işbirliği ve faaliyet içerisinde olduk. Amacımız, ilçemizde her branşta amatör spor faaliyetlerini, geliştirmek ve emanet edilen çocukların hem spor olarak, hem de ahlak olarak gelmeleri gerektiği noktaya gerekli itinayı göstererek gelmelerini sağlamaktır. Lüleburgaz da sporun hak ettiği yeri alacağı ve her hanede spor yapan kişi sayısının artacağına inancımın tam olduğunu belirterek, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğümüzün düzenlediği açılış yürüyüşüne katılımızdan dolayı teşekkür eder, diğer etkinliklerde buluşmak temennisi ile amatör spor haftanızı kutlarım.” dedi.

Etkinlik zeybek ve halk oyunları gösterilerinin ardından toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek