Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 09 Ekim 2018, Salı 09:29 tarihinde eklendi. 2013 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hava yastığı hayat kurtardı

Lüleburgaz şehirlerarası otobüs terminali önünde bir aracın kontrolünü kaybedip önünde bulunan tankere çarpması sonucu yaralanmalı kaza meydana geldi.
Hava yastığı hayat kurtardı  

Lüleburgaz şehirlerarası otobüs terminalinin önünde 6 Ekim 2018 cumartesi günü saat 16.30 sıralarında 34 VB XXX plakalı aracın sürücüsünün kontrolünü kaybederek trafikte önünde seyreden 35 PNM XX plakalı tankere çarpması sonucu yaralanmalı kaza meydana geldi. Yaşanan kaza sonrasında sürücü hava yastıklarının açılması sayesinde kazadan yaralı kurtuldu. Olay yerine kısa süre içerisinde sağlık ekipleri geldi. Yaralı sürücü tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek