Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 05 Ekim 2018, Cuma 09:32 tarihinde eklendi. 3430 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Başkanı Münevver Ardagül oldu

CHP Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Çokaklı, sağlık ve iş nedenlerinden dolayı görevini Münevver Ardagül’e bıraktı.
CHP Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Başkanı Münevver Ardagül oldu  

2018 yılının Ocak ayında yapılan seçimle CHP Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine gelen Neslihan Çokaklı, sağlık ve iş nedenlerinden dolayı görevinden ayrıldı.

 Çokaklı’nın yerine ise İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Münevver Ardagül getirildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan yeni Başkan Münevver Ardagül, “CHP İlçe Kadın Kolları Başkanımız Neslihan Çokaklı, sağlık ve iş nedenlerinden ötürü görevinden ayrılmak durumunda kaldı. Yol arkadaşımın görevini ben devraldım. Sayın Başkanım Neslihan Çokaklı’ya bu zamana kadar bizlere ve partimize verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz. Her zaman yine bizlerin arkasında olacağını biliyorum. Bu görevde bizleri yalnız bırakmayacak değerli büyüklerim, sevgili başkanlarım, partili yol arkadaşlarım hepinize tek tek teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek