Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 04 Ekim 2018, Perşembe 09:28 tarihinde eklendi. 928 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LYKA’da web sitesi kurulumu öğretilecek

Lüleburgaz Belediyesi ile GoDaddy firmasının ortaklaşa organizasyonuyla 6 Ekim 2018 cumartesi günü saat 10.00 ile 17.00 saatleri arasında web sitesi kurulumu eğitimi gerçekleşecek.
LYKA’da web sitesi kurulumu öğretilecek  

İnovasyon ve Tasarım yılı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen eğitimler Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde(LYKA) gerçekleşecek. Lüleburgaz’daki küçük işletmelerin dijital okuryazar olmalarını, temel dijital kavramları bilmelerini ve kullanmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek etkinliğe katılacak işletmeler GoDaddy’nin kendin yap Web Sitesi Mimarı ürünü ile kendileri için profesyonel ve mobil uyumlu bir web sitesini oluşturabilmeyi ve yönetebilmeyi öğrenecekler. Eğitim sonunda online varlığa sahip olmanın önemini öğrenecek olan katılımcılar e posta pazarlama, arama motoru optimizasyonu, web sitesi ve güçlü bir online varlığa sahip olmanın önemini öğrenecekler.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek