Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 02 Ekim 2018, Salı 09:34 tarihinde eklendi. 2304 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Yerel Seçimler için sandığa gidiyor

CHP Lüleburgaz İlçe Yönetimi, yapılan toplantı sonucunda alınan kararı Genel Merkeze iletmek üzere oluşturulan heyetle dün akşam yola çıktı.
CHP Yerel Seçimler için sandığa gidiyor  

CHP Basın Yayın ve Propagandadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Hanife Oral, yerel seçimler için çalışmalara hız verileceğini belirterek, “AKP hükümetinin baskıcı uygulamalarına son vermek için yerel yönetimlerde kazanmaya odaklandık. Mevcut belediyelerimize ilaveten kazanmak istediğimiz belediyelerimiz var. Artık tüm gücümüzle yerel seçimlere hazırız.

Bu seçimlerde hepimizin ortak düşüncesi kazanmak, bunun için üzerimize düşen görevimizin ilk adımını gerçekleştirmek istiyoruz. İlçe yönetiminin aldığı karara göre Genel Merkeze bu kararımızı ileteceğiz, bundan sonra Genel Merkezin işaret ettiği yönde çalışmalarımıza başlayacağız.

Yerel seçimlerde, kimsenin kırgınlık ve küskünlük yaşamadan, birlik ve beraberliği sağlayacağı, kazanmak için hep birlikte tüm partililerin omuz omuza mücadele edileceği kanaati ile en demokratik uygulamanın da ‘sandık’ olacağı görüşü ile böyle bir karar alınmıştır.

Bu kararı Genel Merkez'e Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na iletmek üzere ilçe yöneticilerinden oluşan bir heyetle pazartesi akşamı yola çıkılacaktır. İlçe yöneticilerinin ‘oy birliği ile’ aldığı ‘tüm üyelerin katılımıyla Eğilim Yoklaması’ üyeler arasında sevinçle karşılanmıştır.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek