Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 01 Ekim 2018, Pazartesi 09:29 tarihinde eklendi. 5181 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP’de yeni Başkan İlkay Karataş

MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı değişti. MHP Belediye Meclis Üyesi de MHP İlçe Başkanı Akın Çetinbaş Genel Merkez tarafından görevden alınırken yerine Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından İlkay Karataş atandı.
MHP’de yeni Başkan İlkay Karataş  

İlkay Karataş’a tebligat MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’nın onayı, MHP  Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan’ın görev vermesi ile  yazılı olarak tebliğ edildi.

 

MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı İlkay Karataş gazetemize yaptığı açıklamada; “MHP  Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından tarafıma İlçe Başkanlğı’nın tebliğ edilmesinin ardından yönetim kurma çalışmalarımız başladı. Oluşturduğumuz yönetim kurulu listemiz 9 Ekim 2018 tarihinde Genel Merkez’e onay için gidecek. Ondan sonra da çalışmalarımız başlayacak. MHP Lüleburgaz İlçe Teşkilatı olarak 2014 yılı yerel seçimlerinde yakaladığımız başarıyı yeninde Lüleburgaz’a tattırmak için çalışmalarımız başlayacak” dedi.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek