Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 01 Ekim 2018, Pazartesi 09:29 tarihinde eklendi. 1495 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÖNSEÇİM EMEĞE SAYGIDIR,ÖRGÜTÜN İRADESİDİR!

CHP Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Emrah Avukat Arslan yerel seçimlerle ilgili dikkat çekici açıklamada bulundu
ÖNSEÇİM EMEĞE SAYGIDIR,ÖRGÜTÜN İRADESİDİR!  

Ön seçimin üyeye saygı ve örgütün iradesi olduğunu da belirten Emrah Arslan yaptığı açıklamada şunları söyledi; “CHP soldadır,sosyal adalet ve emek mücadelesinin yanındadır. Partilinin emeğine saygı,savunduğumuz ilkelerin gereğidir.

Emek veren,çalışan partili,hak edendir. Önseçim emeğin, hakkın tescilidir. Genel Merkezimizin alacağı her türlü karara saygılı olacağız, aday belirleme yönetimi ne olursa olsun kırgınlıkları, kızgınlıkları bir kenara bırakacağız ve hep birlikte seçimi kazanmak için sonuna kadar destek olacağız, yerel de iktidar için omuz omuza mücadele edeceğiz.
Ancak şahsi görüşüm aday belirleme yönetiminin “ön seçim” olmasıdır.” Dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek