Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 22 Eylül 2018, Cumartesi 09:25 tarihinde eklendi. 1640 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırtasiye esnafı zor durumda bırakılıyor

Lüleburgaz’da hizmet veren kırtasiye esnafı, bazı okul müdürlerinin ve öğretmenlerinin kırtasiye alışverişleri için velilere yönlendirme yapmasından mağdur oluyor.
Kırtasiye esnafı zor durumda bırakılıyor  

Lüleburgaz’da 2018-2019 eğitim öğretim dönemi öncesinde okul müdürlerinin ve öğretmenlerin bazılarının velilere kırtasiye adı vererek yönlendirme yapması kırtasiye esnafını zor durumda bıraktı. Lüleburgaz’da uzun yıllardır hizmet veren Gönül Kırtasiye’nin sahibi Gönül Çelik, “ Eğitim kurumları ticarethane değildir. Fakat müdür ve öğretmenlerimiz tarafından velilerimize kırtasiye adı verilerek diğer kırtasiye esnafı zor durumda bırakıldı. Eğitim yuvalarında ticaret yapılmaz, çocuklarımız kaliteli eğitim almak için buralardalar. Bağış yaparak verdiğimiz ürünlerin kabul edilmeyip geri gönderildiğine bile şahit olduk. Bununla ilgili gereken işlemi yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek