İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 22 Eylül 2018, Cumartesi 09:23 tarihinde eklendi. 1244 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Bahçeşehir Kolejinde ilk gün heyecanı

Bu yıl 2018-2019 eğitim öğretim hayatına başlayan Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji, tüm kademelerindeki öğrenci ve öğretmenleriyle yeni döneme merhaba dedi.
Lüleburgaz Bahçeşehir Kolejinde ilk gün heyecanı  

Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji ilk gün anasınıfı ve 1.sınıf öğrencilerini öğretmenleriyle buluşturdu. İlkokul Müdürü H. Duygu Peran tarafından anaokulu ve 1.sınıf velilerine yönelik bilgilendirme yapıldı. Ardından İlkokul Rehber öğretmeni Seval Aküzüm de velilere Okul Öncesi Uyum Süreçleri hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Hüseyin Gürçay, okulun eğitim ve öğretime açılış konuşmasında Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji olarak tek amaçlarının çağdaş, demokrat ve Atatürk ilkelerine bağlı genç nesiller yetiştirmek olduğunu vurguladı. Gürçay, konuşmasının sonunda Kırklareli Valisi Osman Bilgin ve eşi İlknur Bilgin’e, Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve eşi Ebru Minsolmaz’a, Babaeski Tugay Komutanı Ercan İlhan ve eşi Ayten İlhan’a ve tüm velileri Kampüsünde ağırladıkları ve velileri oldukları için onur duyduğunu dile getirdi.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek