HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 22 Eylül 2018, Cumartesi 09:22 tarihinde eklendi. 754 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Veteran Tenis Turnuvası düzenlenecek

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 20 Eylül 2018 perşembe günü Lüleburgaz Sokollu Mehmet Paşa Gençlik Merkezi’nde spor kulüpleri toplantısı yapıldı.
Lüleburgaz Veteran Tenis Turnuvası düzenlenecek  

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem’in yönetiminde yapılan toplantıya; Lüleburgaz Tenis Spor Kulübü, Şamiloğlu Karate Spor İhtisas Spor Kulübü, Genç Katılım Spor Kulübü, Karaağaç Köyü Spor Kulübü, KırıkköySpor, Lüleburgaz Ahmetbey GüvenSpor, Lüleburgazspor Kulübü, Ulusal Folklor Araştırma Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü, Şamilkan Karate Spor Kulübü temsilcileri ile Türkiye Satranç Federasyonu Lüleburgaz İlçe Temsilcisi katıldı. Gerçekleşen toplantıda konuşan Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem “ 2018-2019 sezonu öncesi kulüplerimizle değerlendirme yapmak ve dün yapılan ilçe spor güvenlik kurulu toplantısıyla ilgili sizleri bilgilendirmek için toplandık. Teşrifleriniz için teşekkür ederiz. Biliyorsunuz ki Lüleburgaz’da kapalı spor salonu için arsa tahsisi gerçekleştirdik. Bölgesel Amatör Lig’de bir, Süper Amatör Lig’de 2 takımımız mücadele ediyor. Kırklareli’nin sporda en fazla yer alan ilçesiyiz. Sporun gelişmesi adında elimizden geleni yapıyoruz. Ülkemizde şuanda mantalite olarak spora teşvik politikaları var. Sayın valimiz geldiğinde bize beklentimizi sorduğunda seferberlik bekliyorum sayın valim demiştim. Okul ve kulüp sporları olarak çalışmalarımız var. 6222 sayılı sporda şiddetin düzenlenmesi kanununa göre bundan sonra tribünlere şemsiye, öz çekim çubukları, su şişeleri gibi nesneler alınmayacak.” ifadelerini kullandı. Müdür Cihan Erdem ve kulüp temsilcileri arasında sporcu lisanslarını çıkarmak için gereken EK-7 sağlık formu zorunluluğu da konuşuldu. Doktorların sağlık taramalarını tamamlamalarının ardından verecekleri EK-7 sağlık formunu olmadan sporcu lisansı çıkartılamayacağı belirtildi. Müdür Erdem’in spor kulübü temsilcileri ile yaptığı toplantıda 8-14 Ekim arasında düzenlenecek Amatör Spor Haftası’nda etkinlik yapılması, Lüleburgaz Veteran Tenis Turnuvası düzenlenmesi ve spor kulüplerinin düzenleyecekleri 2 dakikalık tanıtım sunumlarının daha sonradan uygun görülecek yerlerde yayınlanması kararları alındı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek