Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 21 Eylül 2018, Cuma 09:26 tarihinde eklendi. 1287 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’a neden gelmedi ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Babaeski, Kırklareli, Vize, Büyükkarıştıran, Evrensekiz ve Ahmetbey’e ziyaretlerde bulundu.
Lüleburgaz’a neden gelmedi ?  

Ziyaretlerde vatandaşlarla ve partililerle buluşan Kılıçdaroğlu, yoğun ilgi gördü.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun  80 bin nüfuslu Kırklareli Merkez, 35 bin nüfuslu Babaeski ve 15 bin nüfuslu Vize ilçelerini ziyaret ederken  merkez nüfusu 120 bini geçen Lüleburgaz’ı  ziyaret etmemesi kafalardan soru işareti bıraktı.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Lüleburgaz’a gelmemesinin siyaset adına  büyük bir başarısızlık olduğunu belirten CHP üyeleri gazetemize yaptıkları açıklamada; “ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tüm Kırklareli’ni gezdi bir Lüleburgaz’ı ziyaret etmedi. Oysa CHP’nin Kırklareli’nden aldığı 120 bin oyun yarısı Lüleburgaz’dan.  Muharrem İnce ile birlikte Kılıçdaroğlu’na kazan kaldıran Kesimoğlu bile Kılıçdaroğlu’nu Kırklareli Merkez’e getirdi. Ama Lüleburgaz getirmedi. Oysa  Kırklareli CHP’nin birinci sıra Milletvekili adayı Turabi Kayan Lüleburgaz’dan.  Turabi Kayan Genel Başkanımızı bilerek mi Lüleburgaz’a getirmedi ? Yoksa Belediye yetkilileri veya CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü bu konuda yetersiz mi kaldı. Bunu bilmek bizim de hakkımız “ sözleri ile bu durumdan ne kadar rahatsız olduklarını dile getirdiler.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek