Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 19 Eylül 2018, Çarşamba 09:22 tarihinde eklendi. 1229 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pirgasi Meyhanesi’nde Yunan Gecesi düzenlendi

Lüleburgaz’da kısa süre içinde en çok tercih edilen eğlence mekanları arasında gösterilen Pirgasi Meyhanesi yapmış olduğu Yunan ve Bulgar geceleriyle Trakya’da ki eğlence anlayışına yeni bir boyut kazandırmıştı.
Pirgasi Meyhanesi’nde Yunan Gecesi düzenlendi  

üleburgaz’da araç trafiğine kapalı eski Edirne Caddesi üzerinde bulunan Pirgasi Meyhanesi 15 Eylül 2018 Cumartesi gününün akşamı düzenlediği Yunan gecesiyle  sezon açılışı yaptı.

 

Gecede Yunan Ses Sanatçısı Matenia Grammatikaki ile arkadaşları  Giannis İliaskos, Xristos Tsompanidis ve George İliaskos  sahne aldı.

 

Gece saat 23.00’te sahneye çıkan Yunanistanlı grup gece 01.00’e kadar seslendirdiği  Yunanca, Bulgarca ve Türkçe şarkılarla Pirgasi Meyhanesi’ne gelenlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

 

Pirgasi Meyhanesi işletme sahibi Osman Esen yaptığı açıklamada; “Bu yıl sezon açılışını Yunan Gecesi ile yaptık.  Müşterilerimizin istediğine göre Bulgar Gecesi ve Romanya Gecesi de yapacağız. Gecemizde sadece Pirgasi’yi tercih edenler değil  çevremizdeki işletmelere gelenler de doyasıya eğlendi” dedi.

 

Ertan BAYER 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek