Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 19 Eylül 2018, Çarşamba 09:21 tarihinde eklendi. 802 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Adnan Menderes Kırklareli’nde anıldı

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahahtin Minsolmaz, "Türkiye çok önemli bir sınav vermiştir. Bunun bedelini rahmetli Adnan Menderes, iki tane çok kıymetli bakanı ile ödemiştir." dedi.
Adnan Menderes Kırklareli’nde anıldı Minsolmaz, partisinin il teşkilatınca İstasyon Caddesi'nde Menderes ve arkadaşlarının idamının 57. yılı dolayısıyla düzenlenen basın açıklamasına katılarak, Menderes ile iki arkadaşının asılmasının demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçtiğini ifade etti.

Menderes ile arkadaşlarının hiçbir günahı olmadığı halde asıldıklarını belirten Minsolmaz, darbeler ile Türkiye'nin sürekli geriye götürülmek istediğini anlattı.

Menderes ile iki arkadaşını hiçbir zaman unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını dile getiren Minsolmaz, "57 yıl geçmiş olsa bile milletin yapılan haksızlığın, hukuksuzluğun darbe ile millet tarafından kullanılan iradenin gasbedilmesini unutmadığının ve unutmayacağının bir kanıtıdır. 81 ilde bu şekilde demokrasinin yanında durduğu, darbelerin de karşısında olduğunu göstermek için buradayız. Bu çok önemli. Çünkü 2 yıl önce 15 Temmuz da darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. Yine devlete karşı bir saldırı yapıldı. En önemlisi millete karşı saldırı yapıldı. Türkiye çok önemli bir sınav vermiştir. Bunun bedelini rahmetli Adnan Menderes, iki tane çok kıymetli bakanı ile ödemiştir. Millet, demokrasisine hürriyetine ve çocuklarının geleceğine sahip çıktı. Bugünleri hep birlikte yad etmek gerekir." diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Alper Çiler ise 27 Mayıs Darbesi'nin Türkiye'de ileriye dönük toplumsal, siyasal, hukuksal, kültürel ve ekonomik anlamda tamir edilmez tahribatlara yol açtığını bildirdi.

A.A.

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek