İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 19 Eylül 2018, Çarşamba 09:20 tarihinde eklendi. 1640 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya BAL-GÖÇ’ten Başkan Gerenli’ye ziyaret

Balkan Yarımadası Göçmenleri Derneği (BAL-GÖÇ Trakya)Yönetim Kurulu Üyeleri, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye ziyaret gerçekleştirdi.
Trakya BAL-GÖÇ’ten Başkan Gerenli’ye ziyaret  

Balkan Yarımadası Göçmenleri Derneği (BAL-GÖÇ Trakya) Başkanı Veli Öner ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 17 Eylül 2018 pazartesi günü Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye, ziyaret gerçekleştirdi.

 BAL-GÖÇ Trakya Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, gerçekleştirdikleri ziyarette 9 Eylül 2018 tarihinde Sakızköy Korusu’nda gerçekleşen 4.Balkan Rumeli Trakya Buluşması’na verdiği destekten dolayı Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye teşekkür etti.

İnovasyon ve Tasarım Salonu’nda gerçekleşen ziyarete Balkan Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Lüleburgaz Başkanı Sezgin Akbulut, Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Kırklareli Başkanı Erol Ateş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Babaeski Bulgaristan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatma Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kilikadılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı ve Trakya Balkan STK Platformu Muhasip Üyesi Bilgin İnceoğlu ile Edirne Balkan Türkleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mümin Gençoğlu da eşlik etti.

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek