Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 17 Eylül 2018, Pazartesi 09:21 tarihinde eklendi. 5101 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de aday heyecanı

Türkiye Cumhuriyeti’nde normal koşullarda 2019 yılının Mart ayının son Pazar günü olması beklenen yerel seçimlerle ilgili olarak hem Türkiye genelinde hem de Lüleburgaz’da heyecan arttı.
CHP’de aday heyecanı  

Lüleburgaz’ın yerel iktidar partisi olan Lüleburgaz CHP’de bu heyecan daha da fazla kendisini gösterdi.

 

Lüleburgaz CHP’den Belediye Başkan aday adayları az çok belli olsa da bu aday adaylarının isimlerinin aday belirleme şekline göre değişeceği öğrenildi.

 

Alınan bilgiye göre Lüleburgaz CHP’de eğer ön seçim olursa mevcut Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, CHP eski İlçe Başkanı Özgür Kaya, Hakan Dedeoğlu, Av. Koray Şentürk ve Şeref Dinçer’in Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı olacağı konuşuluyor.

 

Aday belirleme sisteminin atama olması halinde ise Lüleburgaz eski Belediye Başkanı Emin Halebak’ın da yeniden Lüleburgaz Belediye Başkan adayı olması bekleniyor.

 

Lüleburgaz CHP’den Belediye Başkan aday adayı olarak ismi geçen bir başka isim ise CHP Kırklareli Milletvekili olan Lüleburgazlı Turabi Kayan.

 

Milletvekili Turabi Kayan’ı yaptığı ziyaretlerde Lüleburgaz Belediye Başkan adayı olacağını söylediği konuşuluyor.

 

Lüleburgaz’da uzun yıllar TEMA Gönüllü Temsilcisi olarak görev yapan ve özellikle Lüleburgaz Deresi’nin temizlenmesi için projeler geliştiren Lüleburgazlı aktivist Hakan Dedeoğlu’nun Lüleburgaz Belediye Başkan adayı olması bekleniyor.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek