Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 17 Eylül 2018, Pazartesi 09:18 tarihinde eklendi. 1489 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da yeni bir sanat ve spor derneği kuruldu

Lüleburgaz’da sanat, spor, kültür ve tarih dallarını bünyesinde birleştiren yeni bir spor, kültür ve sanat derneği kuruldu.
Lüleburgaz’da yeni bir sanat ve spor derneği kuruldu  

Lüleburgaz Yıldızları Spor Kulübü, Binnur Dinç önderliğinde kuruldu.

 21 Şubat 2018 tarihinde resmi hale gelen Lüleburgaz Yıldızları Spor Kulübü Derneği, Lüleburgaz Musiki Topluluğu’nu, Kadın Veteran Basketbol Takımını, tiyatro, müzik, uzak doğu sporları ve halk oyunlarını bünyesinde barındırıyor.

Dernek; Binnur Dinç, Ayşen Karaman, Rasim Dinç, Ahmet Yücel Kâhya, Fuat Karaman, Güliz Sezgin ve Yavuz Avcu tarafından kuruldu.

Dernekte basketbol Filiz Kaya, halk oyunlarından Güliz Mert Sezgin, uzak doğu sporlarından Gönül Çelik, Musiki Topluluğunda ise Yıldıray Öztürk sorumlu olarak görev yapıyor.

Lüleburgaz Yıldızları Spor Kulübü,11-12-13 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen 5. Balkan Veteran Turnuvasında dereceye girdi.

 Kulüp ikinci etkinliğini 21 Ekim tarihinde LYFA’da yapılacak Muaythai turnuvasıyla gerçekleştirecek.

İlk genel kurulunu 31 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleştiren dernek çoğunluk sağlanamadığı için yönetim kurulu üyelerini belirleyemedi.

İkinci yönetim kurulu toplantısı ise 14 Eylül 2018 Cuma günü çoğunluğa bakılmadan gerçekleşti.

Derneğin yönetim kurulu asil listesinde Binnur Dinç, Ayşen Karaman, Fuat Karaman, Gönül Çelik ve Yavuz Avcu bulunurken; yönetim kurulu yedek listesinde Rasim Dinç, Sercan Ahsen, Arzu Gezici, Güliz Mert ve Özgür Emek yer alıyor.

Denetleme kurulu asil listesine ise Ahmet Yücel Kahya, Zafer Durgut, Bahar Kurtel; yedek listesine ise Refiye Çavuşoğlu, Tansel Arat, Nihal Tokgöz Bahçevan seçildi.

19 üyesi bulunan dernek ismini Lüleburgaz’da ki akademilerden alıyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek