33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 11 Eylül 2018, Salı 09:11 tarihinde eklendi. 2449 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’nin 95. kuruluş yıldönümü kutlandı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) 95. Kuruluş yıldönümünü Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk bırakarak kutladı.
CHP’nin 95. kuruluş yıldönümü kutlandı  

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Lüleburgaz İlçe Örgütü, partinin 95. Kuruluş yıldönümünü kutlamak amacıyla 9 Eylül 2018 Pazar günü saat 13.00’da Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü Üyeleri,  Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilelebet yaşayacağını söyleyerek “Ülkemizin ve partimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e saygı ve şükranlarımızı sunarız.” dediler. Çelenk bırakma törenine CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan da katıldı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek